Partners

Redwire Corporation (NYSE: RDW) is een wereldleider in missiekritieke ruimtevaartoplossingen en componenten met hoge betrouwbaarheid voor de ruimtevaarteconomie van de volgende generatie, met waardevol intellectueel eigendom voor de opwekking van zonne-energie, 3D-printen en -productie in de ruimte, luchtvaartelektronica, kritische componenten, sensoren , digitale engineering en ruimtegebaseerde biotechnologie. We combineren tientallen jaren vliegervaring met een flexibele en innovatieve cultuur om onze klanten te voorzien van de bouwstenen voor het heden en de toekomst van de ruimte-infrastructuur. In België hebben we expertise in kleine satellieten, luchtvaartelektronica, dockingsystemen en instrumenten. Ga voor meer informatie naar redwirespace.com.

Safran is een internationale hoogtechnologische groep, actief in de luchtvaart (voortstuwing, uitrusting en interieur), defensie en ruimtevaartmarkten. Het belangrijkste doel is om bij te dragen aan een veiligere, duurzamere wereld, waarin het luchtvervoer milieuvriendelijker, comfortabeler en toegankelijker is. Safran is wereldwijd aanwezig, met 92.000 werknemers en een omzet van 23,2 miljard euro in 2023, en bekleedt, alleen of in partnerschap, mondiale of regionale leiderschapsposities in zijn kernmarkten. Safran voert onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's uit om de milieuprioriteiten van zijn R&T- en innovatieroutekaart te handhaven. Ga voor meer informatie naar safran-group.com.


Informatie voor bedrijven

Heeft uw bedrijf interesse in een samenwerking met EUROAVIA Leuven? Neem een kijkje naar de mogelijkheden!


Sponsoring  

EUROAVIA Leuven is financieel afhankelijk van sponsoring van bedrijven. Is uw bedrijf geïnteresseerd om ons te ondersteunen? Neem contact met ons op om de sponsorbrochure te krijgen!

Bedrijfsbezoek

Leerlingen, die meestal alleen aan een schoolbank zitten, een kijkje achter de schermen geven kan een geweldige ervaring zijn. Heeft uw bedrijf interesse om haar faciliteiten open te stellen voor nieuwsgierige ingenieursstudenten? Neem zeker contact op om de details te bespreken!

Lezing

EUROAVIAns willen graag de toekomstperspectieven, uitdagingen en de laatste innovaties in de luchtvaart- en ruimtevaartindustrie leren kennen. Kunt u een spreker voorzien die een lezing geeft in een auditorium te Leuven om uw bedrijf in de kijker te zetten? De receptie achteraf is een uitgelezen kans om te netwerken met gemotiveerde studenten.

Contact

Voor meer informatie over bedrijfsrelaties kunt u contact met ons opnemen via:  euroavia.leuven@gmail.com.